Selamat datang ke Belog Syafinaz

About Me

My photo
my real name is dg nur syafinaz . people call me syafinaz or pinas . i'm 15 years old . live ? MALAYSIA of course . about me ? em , just an ordinary girl . I LOVE MY FAMILY . okeii ! just that =)

Followers

Sunday, 5 February 2012

MAULIDUR RASUL sampai ke mimpi .

Assalammualaikum semua . hari saya mau cerita tentang MAULIDUR RASUL di tempat saya . saya sebenar nya sangat sedih kerana ustaz tidak menjemput saya untuk menyertai perarakan di pekan papar . sebenar nya saya sangat-sangat mau menyertai perarakan tersebut . setiap hari saya menunggu ajakan daripada ustaz . huhu .. saya selalu memikir tentangnya sampai terbawa ke mimpi . haaha ! telampau OBSES ba urang bilang . haha ! saya bermimpi yang saya mendapat ajakan daripada ustaz untuk menyertai perarakan tersebut . gembiranya hati ! saya berharap perkara itu benar-benar berlaku . tapi kenyataanya tidak . rupanya hanyalah mimpi . saya sangat sedih . T-T . pada petang nya , saya telah terserempak dengan ustaz tiba-tiba ustaz menegur saya dan menyebut parkataan yang saya tunggu-tunggu . haha ! yay ! finally , ustaz bawa saya untuk menyertai perarakan maulidu rasul ! weeee .. Sekian Terima Kasih .

3 comments:

  1. blogwalking kat sini :)
    jemput singgah ke blog ;)

    ReplyDelete
  2. SALAM SINGGAH

    belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
    HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
    meyh tengok tuto yang amal buat
    SENANG !!
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html

    ReplyDelete